Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

μικρε Jamey, εσυ εφυγες νωρις.


μ αυτή τη μουσική θα θελα να πω το δικό   μου  αντίο στον άγνωστο μικρό 15 χρόνο γκέι  παλικαράκι  Jamey από το Buffalo (της Νέας Υόρκης)
που αυτοκτόνησε  γιατί τ ανόητα αδίστακτα παιδάκια 
στο σχολειό τον κορόιδευαν και τον έκραζαν για την ομοφυλοφιλία του
δες την είδηση eδω


κι αν δακρύσεις διαβάζοντας την ιστορία του, 
μη μείνεις κει , 
άλλαξε στάση, 
πάρε θέση την επόμενη φορά που θα αντιληφθεις οτι κάποιος κοροϊδεύει ένα γκέι έφηβο
η και καθε ηλικίας  άτομο
Πάρε θέση  σ οποιοδήποτε ρατσισμό
μονό έτσι αυτός ο κόσμος θ αλλάξει

26 σχόλια:

  1. Tα παιδιά ειναι πολυ κακά.Μην το ψαχνεις..αυτός ο κόσμος δεν προκειται να αλλαξει. Το θεμα βεβαια ειναι να μην μας αλλαξει αυτός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΤ ΣΧΕΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ GAY FRIENDLY
    ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. genika eimai enantion sto na kanoume post otan fevgoun oi an8ropoi, misw tis nekroloyies apla sygkinithika kai go maftin tin istoria file
    koloamerikanakia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπίδα δε ξερω δεν ειδα καν τι γραψανε απλα το διαβασα χτες και σημερα ειδα και την ειδηση οτι η Lady gaga που ηταν και η λατρεια του μικρου τιμησε το παιδι σε μια συναυλια της με μια αφιερωση και απλα εγραψα κατι γιατι ετσι ενιωσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. *χαμeνοκορμί*
    δεν ειναι θελα κωλοαμερικανου η κωλοελληνα γκεη η στρεητ
    το ξερεις
    ο ρατσισμος ειναι θεμα ολων μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. aswtouli geia
    ego sokaristika giati o paidikos mu filos o antonis, eixe to idio thema sto sxolio sto gymnasio epeidi den itan arketa arenopos
    eixe pathei katathlipsi kai eixe ginei 100 kila
    meta synilthe
    einai frixtos aftos o kosmos alla pistevo oti exei allaxei kati.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. andromeda τα σχολια εμφανιζονται οταν τα ελεγχω, οπως σου ειχα εξηγησει, για να την σπασω στο
    γνωστο διδυμο "μαρινελα-καζαντζιδης" και στη "στασουμωρημυγδαλα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κρίμα το παιδί
    αλλά έχω μια μεγάλη απορία
    οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ τι στο καλό έκαναν?
    αυτό δε που μου τη δίνει είναι ότι τις περισσότερες φορές ενώ ξέρουν τι γίνεται παίρνουν την έκφραση του έκπληκτου
    και κάπως έτσι φτάνουμε να αυτοκτονούν παιδιά επειδή κάποια παιδάκια είναι ανάγωγα και επειδή οι φορείς εκπαίδευσης αδιαφορούν σε εγκληματικό βαθμό
    ουφ τα πα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περσέας αν διαβασεις ολο το αρθρο θα σοκαριστεις ακομη πιο πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κρίμα... οι άνθρωποι έχουμε την τάση να θέλουμε να φαινόμαστε καλύτεροι και να ξεσπάμε τα κόμπλεξ που μας δημιούργσαν σε άλλους..
    Εξοργιστικές είναι και περιπτώσεις gay που περνούν τον εαυτό τους για ιδιαίτερα αρρενωπούς και κάνουν τη ζωή κόλαση σε άλλους gay πιο θυληπρεπείς(το έχω δει να συμβαίνει), τη στιγμή που οι "αρρενωποί" έχουν ζήσει το ρατσισμό και θα έπρεπε να δείχνουν ανθρωπιά. (Με το σχολιο αυτό, δεν έχω στόχο να δώσω ελαφρυντικά στα υπόλοιπα είδη ρατσισμού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mr. Hubert ναι δυστυχως αν οι ιδιοι οι γκεη δεν ξεπερασουν τα κομπλεξ τους , υπαρχει θεμα κι εκει
    καταλαβαινω τι θες να πεις
    πολυ ευστοχο, δε το χα σκεφθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. άσωτε μου το πρόβλημα είναι η αγάπη!!! δεν αγαπούμε ξαδελφάκι!!! μονο λαλούμε!!! θα ήθελα να σου γράψω εδώ τον ύμνο της αγάπης του Αποστολου Παύλου αλλα θα καταχραστώ τη φιλοξενία σου και ξέρω και από πολλούς θα παρεξηγηθώ...το δεύτερο δεν με ενδιαφέρει αλλα το πρώτο οφείλω να το σεβαστώ.. αν τον διαβάσεις θα καταλάβεις όταν λέω δεν αγαπούμε ...

    http://paroutsas.jmc.gr/project/religion/gospels/gsp%20%2846%29.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με χτύπησες διπλα απόψε ασωτε. Μιά με το κομμάτι. Ειναι το αγαπημένο μου ναι και αυτό (ήταν αλλωστε το κομμάτι στην συνέντευξη - τόσο αγαπημένο) και το δεύτερο χτύπημα με την σκληρότητα των παιδιών που από παιδί ως τώρα δεν μπόρεσα να την συνηθίσω. Ισως γι αυτό κανένα δεν με θέλησε γιά μαμά του και δεν με πειράζει καθόλου αυτό. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω που και πως τα παιδάκια είναι αθώα και αγγελούδια. Καλή σου νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξέρεις πολλές φορές έχω την αίσθηση ότι το γιατρικό που λείπει είναι συζητηση, κουβέντα, διάλογος στο σπίτι. Αυτό το παιδάκι και άλλα τόσα για άλλους λόγους, παιδευόταν να γίνει αποδεκτό μέσα στον διαδικτυακό κόσμο, στον κόσμο του σχολείου και αναρωτιέμαι αν μίλησε ποτέ με τους γονείς και τι του είπαν...Και όλο αυτό σαφώς δεν έχει να κάνει με εθνικότητες και επιπλέον ο ρατσισμός έχει άπειρες μορφές.
    *ωραία χαρμολύπη διάλεξες για μουσική. Το ντύνει εξαιρετικά ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με βρισκει απολυτα συμφωνο το σχολιο του Mr. Hubert .

    Προσωπικα εχω ζησει με ενα φιλο που θεωρουνταν και ηταν ο δευτερος αδερφος και ηταν gay και μεσω αυτου γνωρισα την κοινοτητα αυτη και μεγαλωνοντας μαζι ειδα τον ρατσισμο που αντιμετωπιζε σε οσες τις ηλικιες.
    Στα μικρα παιδια το φαινόμενο ξεκινουσε απο τους γονεις ,οσο μεγαλωναμε το "ονομα" εμενε και γινοταν μιασμα για οσους των συναστρεφονταν(να σημειωσω εδω οτι δεν ηταν θηλυπρεπης και ηταν πολυ ομορφο αγορι που τον γουσταραν πολλα κοριτσια και καποιες εξ αυτων γιναν φιλες του οταν τους αποκαλυπτε την αληθεια του και μειναν μαζι του μεχρι που "εφυγε" περνωντας το ερωτικο τους ενδιαφερον σε κατι διαφορετικο και βαθυτερο-μιλαω για sraight κοπελες).
    Στο μικροκοσμο που περιοριστηκε ο Μπιλλυ απο την κοινωνια και εν μερει γνωρισα παρατηρησα οτι υπηρχαν πολλα παιδια που ειχαν τερστια προβλήματα αποδοχης της ταυτοτητας τους εξαιτιας ολων αυτων που ειχαν περασει στα σχολικα τους χρονια.
    Υπηρξε το αδιανοητο φαινομενο οταν πηγαιναμε γυμνασιο να απευθυνθει καθηγητης σε παιδι με απρεπεστατους χαρακτηρισμους για την σεξουαλικη του επιλογη επειδη δεν ειχε ερθει διαβασμενος και οταν την επομενη η μητερα του ηρθε για να διαμαρτυρηθει για τον εξευτελισμο του παιδιου της στην διευθυνση αντιμετωπισε πολυ χειροτερη συμπεριφορα απο την θεουσα διευθυντρια .Οι εκπαιδευτικοι που συναντησαμε στα σχολικα μας χρονια με εξαιρεση 2 ειχαν στον "αδερφο" μου την χειροτερη συμπεριφορα και μπορει αυτος να ειχε 2 μαναδες(την δικη μου και την βιολογικη) που δε καταλαβαιναν απο τιποτα και μπαιναν στα γραφεια και χαλαγαν τον κοσμο σε τετοιες περιπτωσεις και 5 ανθρωπους να τον στηριξουν και να τον κρατησουν ορθιο σε ολη αυτη την μαλακια που αντιμετωπιζε ,ομως αλλα παιδια δε στερουνταν αυτα αλλα ειχαν και ενδοοικογενειακη ψυχικη και σωματικη βια για τις επιλογες τους.
    Αυτα τα παιδια οταν τα συναντησα ενηλικους πλεον μπορει να μην επέλεξαν να τερματιζουν σαν τον μικρο του αρθρου την ζωη τους αλλα την τερματισαν μεταφορικα...καποιοι με καποιους γαμους για να κλεισουν τα στοματα και καταπιεζοντας τον εαυτο τους,αλλοι με καρτα απεριοριστων σε ψυχολογους και ψυχαναλητες και αλλοι με διαρκη ενοχικα συνδρομα και την υποψια οτι ολοι μιλανε γι'αυτους αρνητικα και υποτιμητικα(αυτοι δεν πηγαιναν σε κανεαν ειδικο και νομιζαν οτι θα τα λυναν ολα μονοι τους - διπλα θυματα τους αποκαλουσα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εχω σαν παιδι λοιπον ερθει στην δυσκολη θεση να υπερασπιστω το φιλο μου και να γινω δεκτης επιθεσεων και φημων...ειδα τους εκπαιδευτικους εκεινους που τολμησαν να τους συμπεριφερθουν ως ισους με τους αλλους(οπως και ηταν αλλωστε) να αντιμετωπιζουν την καχυποψια ολοκληρου του σχολειου .
    Στα 36 πλεον και εχοντας δει αρκετα μπορω να πω οτι τα ομοφοβικα αισθηματα ξεκινανε απο το σπιτι μας και μετα γιγαντωνονται στο σχολειο .Ο ρατσισμος για οτιδηποτε δεν ειναι ταυτισμενο την εικονα που εχουμε για ορισμενες καταστασεις ειναι βαθυτατο προβλημα και εδω δεν γνωριζουμε ποσες αναλογες αυτοκτονιες παιδιων εχουμε γτ η ελληνικη κοινωνια τυλιγει με το μανδυα "των εφηβικων προβληματων" καθε τετοια περιπτωση.
    Δεν θελουμε να χαλασει το τριπτυχο πατρις-θρησκεια-οικογενεια που πορευοματε αιωνες τωρα απο μερικους "ανωμαλους" και τα τυχον προβληματα τους ...τοσο θλιβερη η αληθεια.
    Κλεινοντας θα σου πω οτι η λυση σε ολα αυτα τα πραματακια ειναι η αγαπη...οχι να αγαπαμε τον κοσμο,αυτο δεν ειναι λυση...αν δεν αγαπησεις την ατομαρα σου και δε τα βρεις με αυτον που ζει μεσα σου δε προκειται ποτε να δεχτεις κανεναν αλλο και να τον αγαπησεις...παντα θα βρισκεται κατι να σε ενοχλει...παντα θα υπαρχει το διαφορετικο που θα το δειχνεις με το δακτυλο ,παντα θα χωριζεσαι σε ομαδες και στρατοπεδα...
    Να πω ενα καλο ταξιδι στην ψυχη αυτου του παιδιου και να σκεφτομαστε προτου κανουμε ή πουμε κατι οτι αυτος απεναντι μας μπορει να μην εχει τις δικες μας αμυνες και πως μπορει αφελως να γινουμε αυτουργοι πραξεων που μπορει να τον βλαψουν...οπως ειπε και ενας σοφος που περπατησε καποτε στη γη "Ο αναμαρτητος πρωτος το λιθω βαλετω..."
    Την καλημερα μου Ασωτε και με συγχωρεις για την εκταση του σχολιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ginger με αφηνεις αφωνο ...
    θελω πολυ να σε γνωρισω απο κοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Evil Chef ειλικρινα και παλι σ ευχαριστω για την αναλυση σου ειναι δυο ποστ ολοκληρα αυτα που μου γραφεις
    περιγραφεις ανθρωπους που ξερω και δικα μου κοματια
    ολα αρχιζουν απο την ιδια την οικογενεια ειτε προκειται για στρεητ η για γκεης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. παιδια θα θελα αν ειναι οκ αυτο για σας
    να σβησω ολα τα ασχετα με το ποστ σχολια μας γιατι ειλικρινα αυτο το ποστ δεν αξιζει ολο αυτο το τσατ μας
    θελω να χω το οκ απο σενα Τ2φ
    απο την ανδρομεδα το χω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να κάνεις αυτό που θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τώρα τα άλλα παιδιά αισθάνονται ποιο άντρες;;;;;
    Κριμα το παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καταλαθος εσβησα και το σχολιο του τ2φ που ελεγε οτι τα καημενα παιδια που κοροδευαν το ατυχο παιδι ειναι τα τελευταια που φταινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. bear τα παιδια ειναι παιδια, οπως λεει και ο τ2φ, καπου μεγαλωνουν, απο καποιον ακουν κατι και το αναπαραγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. το κρίμα θα ακουστεί κενο..μα δεν εχω λόγια,αυτοί είμαστε!!
    φιλιά άσωτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή