Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

rebe- η επιστροφη

Η επιστροφη μιας μεγαλης τραγουδιστριας, ενος πλασματος με ιδιαιτερα ταλεντα και αγαπη μεσα της για οτι  κανει
Η Αλεξια επιστρεφει μεταφορικα και κυριολεκτικα αφου ελειπε στην Αμερικη, με δικα της παραγωγη
 Επιστρέφει στη δισκογραφία με μια διαφορετική μουσική πρόταση.


Πρόκειται για το νέο τριπλό cd με τίτλο “Re-bE”, το οποίο φέρει για πρώτη φορά την υπογραφή της ίδιας στις συνθέσεις, τους στίχους, τα πεζά και τους διάχυτους αυτοσχεδιασμούς.
Η παραγωγή του άλμπουμ ξεκίνησε το 2000 και όπως λέει η ίδια: «Το “Re – bE” είναι για μένα ένας πολύ ιδιωτικός και ταυτόχρονα ένας πολύ ανοιχτός διάλογος με τον εαυτό μου. Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του, το “Re – bE”, έφερε κοντά πάρα πολλούς ταλαντούχους ανθρώπους. Ελπίζουμε μέσω της μουσικής του να σας μεταφέρουμε όλη αυτή την αγάπη και καλοσύνη που μοιραστήκαμε».
Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο Λονδίνο, στη Βουλγαρία, στη Μπρατισλάβα, στο Μανχάταν, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Συμμετέχει η Συμφωνική Ορχήστρα της Μπρατισλάβας.
“Ηλεκτρισμός”, “Time/Love me”, “Raices volantes”, “My tango”, “You and I”, “This is our life”, ”Famagusta”, “Letter to the unborn”, “Η ώρα που περνά”, “The street I live”, “Sand or wind” είναι μόνο μερικά χαρακτηριστικά κομμάτια ενός σημαντικού έργου, του “Re-bE”, που πιστεύουμε πως θα αγγίξουν κάθε ακροατή.
Το άλμπουμ κυκλοφορεί από την Performance Street, αρχές Δεκέμβρη, σε πρωτότυπη συσκευασία και συνοδεύεται από ένα επιμελημένο ένθετο booklet 208 σελίδων.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε www.performancestreet.com  &

  www.rebe.com

 Κι ολα αυτα  στη καρδια μιας εποχης που αναζητει αξιες και ηθη ,Μεσα σε μια εποχη Xfactor και απολυτη εκμεταλευση του νεου καλλιτεχνη που κανει ονειρα, με γλοιωδεις κριτικους ταληροφονιαδες που μετρουν το σουξε σε ευρω και κρινουν οτι τα τραγουδια της αρλετας ειναι πασέ(γκαγκακη), εχω και γω τις εμμονες μου το ξερω γιαυτο κανω μπλογκινκ-ε βρε!
παρτε ενα δειγμα 
Καλη επιτυχια γλυκο κοριτσι  I love you


p.s την γνωριζω απο την εποχη που πειραματιστηκα (και δε με ηθελε) με την δημοσιογραφια,
θυμαμαι ενα απογευμα στα εξαρχεια σ ενα μαγαζακι με δωρα διπλα στο  DADA club οπου τραγουδουσε τζαζ, της μιλησα με κομπο στο λαιμο και με "αγκαλιασε " με τοση ιδιαιτερη ενεργεια. 
Απο τοτε καταλαβα οτι αυτο το κοριτσι δεν ειναι αλλη μια τραγουδιστρια αλλα μια Αλλη τραγουδιστρια και καλλιτεχνης πολυ μεγαλη για μια χωρα των μπουζουξιδικων, και μουσικων σκηνων , σουξε τις καθε χρονιας  και..."γραψε μου 3 ζεμπεκικα μια μπαλαντα μια ρουμπα να τα βαλουμε στο επομενο cd "