Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

fuck Aids (πριν σε γαμήσει αυτό)-revisited



πριν από ένα περίπου λεπτό



Έχω καλα νέα και κακά νέα
Τα καλα νέα ότι με βαρέθηκα να γράφω νεκρολογίες και να κλαίω για αυτούς που με σημαδεψαν και φύγαν η έφυγαν και με σημαδέψαν.
Τα κακά νέα είναι ότι το  AIDS  είναι ακόμη εδώ ενωμένο δυνατό και πρέπει  να προσεχεις  είτε είσαι γκεη η στρεητ
Τώρα πως συνδιαζονται αυτά τα νέα , πιθανώς να μην ξέρεις ότι έχω χάσει ένα φίλο, σαν αδερφό τον είχα ,από  τη κώλο-αρρωστια οποτε το χω πάρει προσωπικά το θέμα.
Έχω ζήσει από κοντα το άγχος του φορέα όταν αρρωσταίνει από μια απλή ίωση, όταν δοκιμάζει το νέο φάρμακο και τις νέες επιτωσεις είναι μανίκι αλλα θα μου πεις δεν είναι και το τέλος του κόσμου, άλλοι παλεύουν με χημειοθεραπείες και δεν νικάνε πάντα στο τέλος.
Στο χέρι μας είναι να μην κολησουμε...
Επίσης στο χέρι μας είναι να μην είμαστε ρατσιστές με τους φορείς, παρα μονο με τουε φορείς βλακείας.
Άσε τι μαλακίες στην ακρη, πρόκειται για τη ζωή σου
μη ρισκάρεις 
Μπορείς να διαβάσεις στο παραπάνω έντυπο πολλά χρήσιμα , 
μια προσπάθεια εξαιρετικής αισθητικής από τον δημιουργο του  Fagazine 
(το οποιο  by the way είναι ένα έντυπο πολύ σεξυ, έξυπνο και έχει λόγο να υπάρχει ανάμεσα στα  free press, αν το βρεις ξεψάχνισε το , έχει ωραίες συνεντεύξεις  από τον Μποσκοιτη ,  όχι δηθενιες,έχει Τελλο Φιλη και σινεμά , έχει Στιφταρη στις φωτογραφίες, έχει πολλά...)
Ξανα πάλι στο  ΚωλοAIDS   δεν αφορα μονο τους γκεη, αφορα όλους μας
FUCK aids για να μη σε γαμήσει, είναι κρίμα ρε παιδι από μια μαλακια της στιγμής ...
Aν θυμάμαι καλα αυτό το single που ακολουθεί είχε βγει από την Λια Βισση και τα έσοδα του είχαν πάει στην  ACT UP για την καταπολέμηση της αρρώστιας
Η πορεία της HIV λοίμωξης παρουσιάζει σταθερά ανοδική πορεία μετά το 2002, ενώ το πρώτο δεκάμηνο του 2011 σημειώθηκε αισθητή άνοδος με 803 νέα κρούσματα. Δεν μπορει λοιπον το AIDS να ειναι εδω, κι εσυ να "είσαι αλλού"