Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

what is this pou to λεμε αγαπη


{Του Αγίου Βαλεντίνου" Μουσική:Σταμάτης Κραουνάκης Στίχοι:Λίνα Νικολακοπούλου. Το τραγούδι γράφτηκε το 1985 για το δεύτερο πρόγραμμα της ΕΡΑ. 'Υστερα κυκλοφόρησε μόνο σε δίσκο των 45 στροφών}
Και όπως πέφτει η βροχη  κάθομαι κάτω από την τσίγκινη σκεπή περιμένοντας τους υπόλοιπους ερωτευμένους του τραγουδιού σκέπτομαι   τι είναι αυτό που το λέμε αγάπη, έρωτας.!
Σαγαπω και δε σε δίνω κανενός.
τι ειν αυτό που όταν αγκαλιάζεις τον άλλον παθαίνεις επανωτά εγκε-φαλικα επεισόδια αυτοτελή η με συνέχειες .
Που ενώ είσαι ο νούμερο ένα σιχασιάρης δε σιχαίνεσαι τίποτα πια μαζί του-της.
Που όταν  ακούς τον ήχο του σμς το αρπάζεις το κινητό και χαμογελάς με ότι βλακεία του γράψει
Που σε κάνει να ονειρεύεσαι ατέλειωτα
Που εκνευρίζεσαι με τον κολλητό όταν στην  λέει χαριτωμένα
Που Κτυπάει το τηλέφωνο και έχεις αναγνώριση, παίρνεις το καλό άνετο ύφος "ελα rei τι κανεις" κι απο μεσα χτυπα η καρδια σα τρελλη
Που μπορεί να μην ακούς Alternative & hard rock  και μπαίνεις και κατεβάζεις να δεις τι εάν αυτό που  είναι ενδιαφέρον αυτή το χαρντ ροκ ρε παιδί μου.
Που παίζει το ράδιο την  κόκκινη γραμμή της θοδωριδου και ενώ είναι ένα τραγούδι χωρισμού , μερακλώνεις και νιώθεις ότι έχεις τραβήξει εσύ μια κόκκινη γραμμή στα παλιά και είσαι αλλού
(Στη περίπτωση του σαμιαμιδιού που σχολιάζει συνεχεία , θα χρειαστεί όχι κόκκινη γραμμή μια, αλλά ένα δωμάτιο ολόκληρο με γραμμές πως κάνουν οι κρατούμενοι με τις μέρες που σβηνουν)
Που ενώ κοροϊδεύεις την γιορτή του αϊ Βαλεντίνου, περνάς από τα μαγαζιά με δώρα για ερωτευμένα για 14χρονα και χαίρεσαι να  βλεπεις τα απιστευτα κιτς αρκουδακια.
Κατι ειδικοι λενε οτι οταν εισαι σε φαση ερωτα , λειτουργεις  οπως οι σχιζοφρενεις 
Γιαυτο και παντα στον ερωτα η στον πολεμο επιτρεπονται ολα
Αλλωστε οπως λεει και μια φιλη μου, ο ερωτας ειναι σαν τον πολεμο.
Θελουν και οι δυο πλευρες να νικησουν, παντα καποιος αθωος "χανεται", χρησιμοποιουν θεμιτα κι αθεμιτα μεσα, και οταν τελιωσει αυτος ο πολεμος σιγουρα καποιος κατι θα χει χασει ,κατι θα εχει να θρηνησει..
.

Και επισης ποτε λες το σαγαπω

α.οταν το νιωσεις
β. το πρωτο μηνα και βαλε
γ. μεσα στο πρωτο εξαμηνο
δ. λιγο πριν χωρισεις  παιζεις το τελευταιο σου χαρτι για να μην τον χασεις