Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

πολυ μπλα μπλα για το τιποτα ρε κοπελιες,,




Το ξέρω πως θα με θεωρήσετε μπανάλ αλλά ναι βλέπω ακόμη τηλεόραση και όχι μονό βλέπω αλλά έχω γίνει έξαλλος που πληρώνονται κιόλας κάτι μέτριες ξανθές με γεμάτα σιλικόνη βυζιά wanna be μενεγακη και Ρούλα και οι gay φιλοι τους
Καλα!! όλες αυτές οι μικρές "θεές" ποτέ τα προλαβαίνουν όλα και  Sodade  και Φου και πάνελ πρωινής μεσημεριανής η απογευματινής εκπομπής?
Τώρα που έρχεται και γιουροβιζιον να δεις τι υπερωρίες έχουν .
Και αυτοι "δημοσιογραφοι"  οι  ξεχασμενοι που αντι να παρουν συνταξη και να πανε στο σουπερ μαρκετ να μιλανε στη ταμεια περνουν το χρονο τους σαυτες τις εκπομπες. ..
παντα που εχουν αποψη για ολα ομως απο την δiκη του Σεργιανοπουλου μέχρι το ποσά κιλά έχασε η Ποπη Μαλλιωτακη και με ποιο τρόπο.
Και το τελευταίο χόμπι τους είναι να τρώγονται μεταξύ τους αυτές οι εκπομπές με τα νούμερα τηλεθέασης .
Μα  τι παθαινουν οι τιβι σταρς και λιγο πριν βγουν στη συνταξη και  ξεκατινιαζονται  live  για το ποιος χωρισε ποιον πρωτος και για ποιο λογο?
βλεπε μικρουτσικος και η  μικρη ασημαντη που παντρευτηκε , βλεπε Μενεγακη κτλπ
Γιατί η ελληνική τηλεόραση  είναι ένα απέραντο "τι ψυχή θα παραδόσεις μωρη" η "εγκλήματα" όπου ο ένας θάβει τον  άλλον , όλοι έχουν έγκυρο ρεπορτάζ για όλους και όλοι ξεφωνίζουν όλους?
Γιατί τρώγονται σαν αρπακτικά για τα νούμερα, καθώς η Τατιάνα κοιτάζεται στον καθρέπτη της και λέει  ναι είμαι ακόμη η ομορφότερη κοπιά της Όπα.
οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές έχουν καταντήσει πιο αστείες από τα μεσημεριανά  που στην τελική ότι και να λέμε είναι ανατιμά αυτό που παρουσιάζουν  το λεν και οι τίτλοι τους, πολύ  Bla bla & kous kous
Αυτά  λοιπον τα σιλικονατα Τήλε ανάπηρα  κοριτσάκια που πετούν τα μαργαριτάρια το ένα μετά το άλλο γιατί ΙΣΑ που τελείωσαν το λύκειο και  μπήκαν στο Αλτερ , (σα ΤΕΙ ακούγεται αυτό) να κάνουν καριέρα με το σκεπτικό ( τι η μενεγακη είναι καλύτερη?? όχι αγάπη μου), τα λυπάμαι μια μέρα θα είναι άνεργα και δυστυχισμένα όπως οι παίκτες των realities.
Θυμάται κάνεις την Κατερίνα λασπα, η δρουζα χάθηκε, οι φωτης+μαρια γιατί υπάρχουν ακόμη, αφού και οι ίδιοι βαρεθήκαν να  αναμασούν αυτό το λουτρικό χιούμορ που είναι πολύ πασε πια.
δεν τους βλέπει κάνεις
Η Παλαιτσακη ποτέ προλαβαίνει μετά από τόσες αποτυχίες στην ελληνική τιβι να κρίνει την Μενεγακη?
Μέσα σ όλη αυτή την μετριότητα η Ρουλα κορόμηλα φαντάζει σαν την Βουγιουκλάκη της τιβι , είναι πια μύθος χάχα!
Πετρουλα  ? ειμαι ο ασωτος και μολις  τσακισα μια μηλοπιτα
( εχω δανειστει την μεγαλη φωτο απο το greek-tv.blogspot.com)