Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

κλειστε την τιβι

  Χριστουγεννιατικα στολιδια στα μαγαζια και  βολτες βραδυνες με πουκαμισακι, ενας νοεμβρης που παριστανει τον σεπτεμβρη και μια τηλεοραση που ειναι σα το λαζοπουλο, παριστανει κατι που δεν ειναι, λαικιζει χωρις ορια για να γινει  αγαπητη αλλα δε πειθει .
Οι γλοιωδεις της πρωινης ζωνης, μονο ετσι μπορω να ονομασω αυτους που κανουν πρωινες εκπομπες.
Μεσημεριανα τι ειχαμε τι χασαμε ψωλεο σε ξεχασαμε, οτι εκανε η τατιανα 10 χρονια πριν στην χειροτερη εκδοση τους και ανεξηγητη αυτη η εμμονη με τα νουμερα των εκπομπων, τρωνε τις σαρκες τους  , αδερφες και παληκαρια γινονται μαλλια κουβαρια .
Τοπ σεφ και μαστερ , κατι τυποι που "ακουνε" την σως και με σοβαρο υφος λενε ποσο αλατι δεν επρεπε να βαλουν παραπανω σε κατι συνταγες που τις ακουει ο ελληνας που απολυθηκε και δεν εχει  να παρει τα βασικα και του ρχεται να μετοικησει σε αλλη χωρα.
Σηριαλ ανυπαρκτα εκτος του Νησιου που εχει κατηγορηθει για σκοτεινα αργα πλανα, εγω παντως ειμαι φαν αρκει να κοψουν την Μπαμπαλη απο το νιαουριστικη εκδοχη του τραγουδιου που παιζεται στο τελος καθε επεισοδειου.
 μοναδικη εξαιρεση Ο Σταυρος Θοδωρακης  (www.protagon.gr/) και ο Κ. Μπαξεβανης  στη  ΝΕΤ.
Το βιντεο που ακολουθει με κανε και γελασα πολυ αλλα συμφωνησα κιολας , μια γυναικα με "αρχιδια" τα λεει εξω απο τα δοντια


μη με παιρνεις πολυ κοντα γιατι δεν ειμαι βαμμενη
                                                          χειροτερη τηλεοραση δεν εχω δει
ο μπουλης και η ρωσσιδα πουλανε τη προσωπικη ζωη τους
                                    καθε πικραμενος παει στο STAR 
το μπιγκ μπραδ... ειναι ενα σκουπιδι,,
                                  η μενεγακη ειναι βασιλισσα
αυτη πια η καινουργιου , και τα εξτενσιον, ψεμετα δεν ειναι δικα της, η λαμπιρη αισχος!