Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

στην οδο τσιμι-σκιστε

διάβασα αυτό στο διαδίκτυο και το βρίσκω τόσο σημερινό
και μπράβο στον Αντώνη Κανακη,
κάνεις στρεητ καθαρόαιμος, δεν εναντια των γκέι, 
αυτοί που βρίζουν χλευάζουν και ειναι ομοφοβικοι πρέπει να το ψάξουν  μέσα τους ,
πάντα υπάρχει λόγος που το κάνουν.
Πάντως τις τελευταίες μέρες γέλαω πολύ ,
λέω σε ποια χωρα ζω ρε παιδί μου...
από την μια ο Σεργουλοπουλος   μιλά ανοιχτα
για την προσωπική του ζωή,
από την άλλη ο απίστευτος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ,Μπουταρης, τον οποιο, στανταρ συμπαθω..
δίνει μια συνεντευξη ποταμό και μιλά για τους γκέι φίλους του και για τους  γκέι γάμους στο  screw mag, το οποιο με εκπλησει με την αισθητικη του, δε το ξερα το περιοδικο.
κάτι αλλάζει  αυτή τη χωρα?
η απλά ειναι  pollitically correct   να μιλάς υπέρ των γκέι
τους αγαπαμε (αρκεί να μην  ειναι ο γιος μου)

 η φωτογραφια ειναι απο το  SCREW
by  απιστευτος George Striftaris

43 σχόλια:

  1. Είδες βρε τι δήμαρχο βγάλαμε??? Φωτιές ανάβει με κάθε δήλωση του!! Να δω και gay parade στην Τσιμισκή και τι στον κόσμο...Που να κρυφτεί ο Ψωμιάδης και ο Άνθιμος μετά!!!
    χαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οντως και μαγκια του που το κανε τωρα κι οχι προεκλογικα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. yes einai ligo moda pia nomizo oi gay friendly diloseis
    gia ena periergo logo ton pistevo ton kanaki, kala o dimarxos de paizetai
    we love him
    sosta omws telika to topothetis
    ti ginete an o kanakis eixe gay brother? tha to xe apodexti kanonika ?
    oson afora ton foti
    ma pios ton vlepei afton? isos na to kane gia na vgei stin epifania
    oloi xeroun oti itan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ αγαπημένη πόλη.Πιστεύω ότι σε σχεση με μας στο νότο υπάρχουν πολλοί που έχουν ιδεες και οράματα αλλά πνίγονται στην γενικότερη ατμόσφαιρα της πόλης που δίνουν οι Ζορρό νομάρχες και οι wanna be prime minister ιεραρχες σε συνδυασμό με το τουπε της απόλυτης βαρβατίλας που προβάλει η πλειοψηφία των αρσενικών της.
    Μαγκιά των 2 αυτων που βγηκαν και είπαν όσα πιστεύουν -περιμένω και εδώ στην Αθήνα να τολμήσουν κάποιοι να μιλήσουν για τα αυτονόητα δημοσίως χωρίς να φοβούνται τους διαφορους νεόκοπους εθνοσωτήρες και τοποτηρητες των ιερών και οσίων της πατρίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. hamenokormi θα συμφωνησω περοσσοτερο με τον Evilchef, ειναι προχωρημενοι κει πανω αλλα εχουν κι ενα ζορρο χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να δουμε αν μερικοι gay θα ενοχληθουν απο το βιντεακι...
    Εμενα με εκανε και γελασα...
    Ειδες η Θεσσαλονικη; μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω γελασα πολυ με το βιντεο για δεν εχει ρατσισμο εχει αυτοσαρκασμο και αυτο το λατρευουν οι gay

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σχετικά με τον Κανάκη θα μου επιτρέψετε να κρατήσω τις επιφυλάξεις μου σχετικά με το άρθρο του, το οποίο διάβασα όλο και ναι, λέει αλήθειες. Όμως όταν σε εκπομπές του ακούγονται κατά κόρον ατάκες του στυλ “γεννήθηκαν άντρες αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια” και αυτό για να γίνει πλάκα, εμένα μου μυρίζει καμουφλαρισμένη ομοφοβία. Άλλο σάτιρα, άλλο γελιοποίηση.

    Ακόμα και το βιντεάκι που έβαλες παρουσιάζει μονοδιάστατα τους gay ως καρικατουρες στυλ Παράβα. Αν γινόταν αραιά και που, να το καταλάβω, αλλά στις εκπομπές του Κανάκη γίνεται μόνο αυτό. Μάλλον για τυχοδιώκτης και καλαμιά στον άνεμο μου κάνει.

    Ο Μπουτάρης έχει προς το παρόν δείξει να το λέει η καρδούλα του, ελπίζω να κρατήσει το λόγο του και να κάνει τις κινήσεις που λέει ότι έχει τη διάθεση να κάνει. Πραγματικά το ελπίζω.

    Πάντα είμασταν χώρα των άκρων Άσωτούλη, από τη μία Ψωμιάδης και Άνθιμος και από την άλλη Μπουτάρης. Στην αρχαιότητα τα ίδια δε γινόταν: π.χ. από τη μια Σωκράτης και από την άλλη Αριστοφάνης να τον σατιρίζει στα θεατρικά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μη ξεχνάμε δε, ότι σάτιρα σημαίνει: Δείχνω με τρόπο υπερβολικό τα λάθη και τα κακώς κείμενα κάποιου με σκοπό να προκαλέσω το γέλιο, αλλά με απότερο σκοπό να κάνω τον σατιριζόμενο να προσπαθήσει να γίνει καλύτερος.

    Ειληκρινά πείτε μου που βλέπετε κάτι τέτοιο στο βίντεο του Κανάκη.

    Επιπλέον δεν πρόκειται για αυτοσαρκασμό γιατί ο Κανάκης έχει δηλώσει πολλάκις ότι είναι straight. Συγνώμη για το σεντόνι και ειλικρινά ζητώ την άποψή σας γιατί μπορεί και να σφάλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Lagoniko εμενα μαρεσε πολυ, γελασα δηλαδη, δεν βρηκα κατι ρατσιστικο, δε γελαω με τον κανακη συχνα σαυτη την εκπομπη
    γενικα δνε την παρακολουθω συχνα για να εχω αποψη για το χιουμορ του αλλα κοιτα οι στρεητ εχουν δικαιωμα να κανουν πλακα με οτι θελουν , μην τουε βλεπεις , εμενα ας πουμε το πολυ φορεμενο γκεη χιουμορ φωτης -μαρια και ταλοιπα το βαριεμαι,
    Ο γκεη εχει παρουσιαστη οντως σαν καρικατουρα πολλακις αλλα εγω δε νιωθω οτι με αφορα αυτο, δε θιγομαι δηλαδη.
    εχεις δικιο για τη λεξη αυτοσαρκασμο
    ηταν λαθος απο μερους μου,αλλα οσα βιντο ειδα στο utube απο ραδιο αρβυλα ειχαν γελιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και μην ξεχνας εγω ρωταω μηπως ειναι και λιγο μοδα να λεμε θετικα για τους γκεη? (αρκει να μην ειναι ο αδερφος, γυιος κτλπ)
    δεν ειμαι και πεισμενος οτι ολες αυτες οι δηλωσεις ειναι ετσι οπως φαινονται εκτος του Μπουταρη που μ εχει ψησει με τον τροπο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Μπουτάρης νομίζω ότι θέλει απλώς να κάνει πράγματα αυτονόητα για μια ευρωπαϊκή χώρα (π.χ. με την αποτέφρωσιν). Επομένως κάθε κίνησίς του προς την εμπέδωσιν ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι θετική.
    Όσο για το βίδεο, ποτέ δεν γέλασα με τους συγκεκριμένους - ίσως γιατί απέχω αρκετά έτη από το λύκειο και αρκετά έτη φωτός από το χιούμορ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. kantakoyzine εγω μαυτο το βινετο γελασα πολυ
    λες να παω λυκειο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kαλώς ή κακώς, querido, σε αυτή τη χώρα καθημερινά ανακαλύπτουμε και συζητάμε για τα αυτονόητα. Και το να έχουν ΟΛΟΙ τα ίδια δικαιώματα, είναι αυτονόητο.
    Για τη συγκεκριμένη εκπομπή των Κανάκηδων, δεν μπορώ να την παρακολουθήσω. Το χιούμορ μου είναι πολύ μακριά από το δικό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. apos δεν μιλαω για την εκπομπη ρε παιδια
    δεν την βλεπω
    απλα βρηκα αστειο αυτο το βιντεο
    μη με δικαζετε
    γελασα ο ασωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. απ οτι καταλαβαινω εχει ξεσηκωσει αντιδρασεις το βιντεο που μαρεσε απλα γελασα, καταλαβαινω οτι σατυριζουν παπαδαριο και δημαρχου δηλωσεις αλλα ρε παιδια ενα βιντεο ειναι σατυρα μιας εκπομπης.
    Και γω γενικα με το χιουμορ τους δεν εχω και τη καλυτερη σχεση αλλα αυτο το βιντεο μαρεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χαίρομαι που ο Μπουτάρης με τη φήμη που έχει στον πολιτικό του χώρο ως ο άνθρωπος που "σκότωσε το τέρας του συντηρητισμού στη Θεσσαλονίκη" κάνει την πρώτη προσπάθεια να γίνουν και τα γκέι δικαιώματα "μόδα" στον πολιτικό διάλογο όπως έχουν γίνει "μόδα" εδώ και χρόνια πράγματα όπως η οικολογία και τα δικαιώματα των μεταναστών. Φτάνει βέβαια να έχουμε στο μυαλό μας ότι για να αλλάξουν τα πράγματα δεν φτάνουν οι "μόδες". Χρειάζεται βαθύτερη επεξεργασία και μελέτη των διάφορων θεμάτων που δεν είμαι σίγουρος ότι την έχει (λέει π.χ. ότι σε όλες τις χώρες της Ευρώπης ισχύει ο γάμος ομοφύλων, κάτι που δεν συμβαίνει). Ούτε και προτείνει κάτι συγκεκριμένο π.χ. να τελέσει γάμους όπως ο δήμαρχος της Τήλου (λέει απλώς να προτείνουν οι δήμαρχοι κάποιες αλλάγές στο οικογενειακό δίκαιο - με ποια αρμοδιότητα;) 'Oσο για το Pride, καλά τώρα, είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν πρόθυμοι να το διοργανώσουν, ειδικά αν παίζουν και οικονομικές "ενισχύσεις" από τη μεριά του δήμου...

    'Οπως είπα χαίρομαι που κάποιος επιέλους προσπαθεί να κάνει "μόδα" το συγκεκριμένο θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έστω κι αν ο συγκεκριμένος γνωρίζει καλά ότι οι "αιρετικές" απόψεις "πουλάνε" και βοηθούν το πολιτικό προφίλ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. paidia ena aplo videaki pou satyrizei gay , gay ekklisia, ekklisia kai dimarxo
    ola einai epitrepta sti satyra
    kai emeis oi gay prepei na ti dexomaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιa το βιντεακι το ηξερα οτι θα ενοχληθουν μερικοι... το εγραψα και παραπανω...
    Βρε παιδια, το βιντεακι ειναι αστειο και νομιζω οτι πρωταρχικα ρεζιλευει την μεσαιωνικη σκεψη της εκκλησιας και οχι τους gay...
    Οσο για το Δημαρχο Θεσσαλονικης, οσοι τον κατακρινουν, ας εχουν το κουραγιο να βγουν ΑΥΤΟΙ να πολιτευτουν, και θα βλεπαμε τι θα ελεγαν ή οχι για να μην χασουν την "καριερα" τους...
    Ρε λεβεντες... "εξω απ το χορο πολλα τραγουδια λεμε" απ οτι μου φαινεται... Γιατι δεν λετε "μπραβο" στον ανθρωπο, και αφηστε τον να κανει κατι καλο... Δηλαδη επειδη εσας σας "καθεται" κατι, κανενας δεν πρεπει να κανει τιποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ..ΜΑΓΚΑΣ...
    ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ephemeron και εγω ετσι το ειδα οτι σατυριζει την εκκλησια πριν απ ολα και αν καποιοι ενιωσαν το γυμνασιακο χιουμορ τη εκπομπης για τους γκεη δε πειραζει
    δεν μπορουν ολοι να χουν εξυπνο φρεσκο χιουμορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είμαι της άποψης πως όποιος βγαίνει στο γυαλί οφείλει να είναι ο καλύτερος στο αντικείμενό του, ακριβώς γιατί έχει στα χέρια του ένα μέσο που επιβάλλεται και του προσφέρει έτοιμο κοινό. Αν είναι λειψός, τότε πρέπει να πέσουμε πάνω του να τον φάμε χωρίς να συγχωρούμε ούτε άγνοια ούτε λάθη ούτε έλλειψη γούστου (είτε είναι δημοσιογράφος είτε είναι ηθοποιός είτε παρουσιαστής είτε δεν ξέρω τι). Θα μου πεις ότι έτσι είναι όλη (ή σχεδόν όλη) η TV και θα συμφωνήσω.
    Επομένως, όταν βλέπω ανθρώπους που επαναλαμβάνουν την αισθητική, τον χαβαλέ και τα αστεία που έκαναν προ 25ετίας και που ο φυσικός τους χώρος θα ήταν καφετέρια στην παραλία της Θεσσαλονίκης, να κάθονται αραχτοί, να πίνουν φραπέ και να σχολιάζουν ό,τι περνάει, ε, πώς να το κάνουμε, δεν μου πάνε - άλλο αν συμφωνώ πολλές φορές με το αντικείμενο της κριτικής τους. Γιατί το θέμα δεν είναι μόνο τι λες αλλά (και κυρίως) πώς το λες. Γνώμη όλα αυτά - άλλωστε δεν γελάμε όλοι με τα ίδια πράγματα.

    Πάντως βρίσκω το δεύτερο βίντεο πολύ πιο αστείο και ειλικρινές στο σουρεαλιστικό σχόλιό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Άσωτος & Εφήμερο.
    Αλίμονο και χωριστούμε εδώ μέσα σε αυτούς που γελάνε με τα βίντεο του Κανάκη και σε αυτούς που δεν.

    Κανείς δεν σε κατακρίνει Άσωτε επειδή βρίσκεις το εν λόγω βίντεο αστείο, δεν γελάμε όλοι με τα ίδια πράγματα και αυτό είναι καλό.
    Η κριτική που έγραψα δεν απευθυνόταν σε σένα ή στον Εφήμερο, αλλά στον Κανάκη για το σύνολο της δουλειάς του και τη διγλωσσία του: Από τη μία να γράφει άρθρο υπέρ των gay και από την άλλη να τους παρουσιάζει συνεχώς ως καρικατούρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εχω απορίες! Η θέση μου είναι ότι έχω αγαπημένους φίλους gays και μάλιστα είναι από τους πιό ευαίσθητους και τρυφερούς ανθρώπους που ξέρω. Επίσης είμαι σίγουρη ότι αν είχα γιό gay δεν θα το θεωρούσα ότι χειρότερο θα μπορούσε να μου τύχει αρκεί να ήταν αξιοπρεπής. Αλλά γιατί πρέπει να γίνειται πάντα διαφοροποίηση και κραυγαλέα επίδειξη του τι προτιμήσεις έχει στο κρεββάτι του κανείς?! Αν ηταν έθιμο οι straight parades τότε θα συμφωνούσα απόλυτα με τις gay parade. Αλλά σε τι εξυπηρετεί η προβολή της μιάς ή της άλλης επιλογής? Απλή απορία! Φιλιά ασωτάκι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καντακουζινε αν οποιος εβγαινε στη τηλεοραση πληρουσε τις προδιαγραφες που αναφερεις καταλαβαινεις πως θα βλεπαμε μονο μπομπ σφουγγαρακη και κωστα Μπαξεβανη στα ρεπορταζ του!
    Τωρα αν εσυ δεν μπορεις να γελασεις μαυτο το βιντεο ειναι μια χαρα, ειναι τοσο θεμα αισθητικης ολο αυτο και τοσο προσωπικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @λαγωνικο η σατυρα ειναι υπερβολη και εννοειται ο γκεη δε θα εμφανιστει στη σατυρα σαν τον σεξυ τυπο απο το queer as folk , αλλα σαν αυτες με τα πουπουλα που λενε συνεχεια μωρη και μωρη γιατι υπαρχουν κι αυτες
    δε με χαλαει αυτο!
    η σατυρα εχει την υπερβολη της μεσα και δε πιστευω οτι στοχευε στου γκεη αλλα στην εκκλησια που πολλες φορες εχουν σατυρισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ginger θετεις μια απορια που την εχει ο πολυς κοσμος που δεν εχει σχεση με gays η δε θελει να χει , η δεν του τυχε να εχει καποιο γυιο!
    εγω γενικα με τις παρελασεις δε τα παω καλα , οτι και θεμα να χουν με αφηνουν αδιαφορο
    χαιρομαι που λες για τη πιθανοτητα γιου γκεη , η αξιοπρεπεια ειναι γενους ανθρωπινου κι εχεις δικιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Mακάρι να είχαν και άλλοι Δήμαρχοι την κοσμοπολίτικη και χορτασμένη ζωή του Μπουτάρη!
    Σιχάθηκα τους ψευτοσυντηριτικούς με τα στημένα πρέπει τους και τις υποκριτικές οικογένειες που κρύβουν τη μεγαλύτερη χυδαιότητα!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 1ον ο κρασοπατέρας καλός είναι στα λόγια,στην πράξη να δούμε τι κολλήματα θα βρεθουνε.
    2ον τα βίντεο δεν είναι του Κανάκη,δεν νομίζω οτι απο το κοκό εχει το μυαλό για να κάνει κάτι τέτοιο
    3ον ο Κανάκης είναι ο πλέον ομοφοβικός,που καλύπτεται με τον μανδύα του προοδευτικού ντεμέκ!

    Συγχύστηκα πως θα δώσω μάθημα τώρα? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. τον Μπουτάρη δεν τον ξέρω. το Γιάνναρη όμως ναι. όσες συνεντεύξεις του έχω διαβάσει πάντα ειναι άκρως ενδιαφέρουσες και αποκαλυπτικές. άραγε μπορούμε να βρούμε τη συνέντευξη του και online?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. DaisyCrazy online το τεύχος θα το βρείς οπως και όλα τα άλλα στο www.screwmag.gr

    σχετικά με το βίντεο μπορώ να καταλάβω το εξης
    οταν κανουμε χιούμορ εμεις για τον εαυτό μας και το σινάφι μας τότε ειναι καλά μην κανει χιουμορ ομως ο στρεητ και μας πει αδελφές γιατί αυτος δεν ξερει δεν εχει το δικαιωμα κτλ κτλ απολύτος λογικό.


    gay super hero
    επειδή πήραν τις δηλώσεις Μπουτάρη και της κανανε σαν τα μουτρα τους εγω που πηρα και την συνεντευξη να σου πω ακριβώς και τι εννοούσε

    1. φυσικά και θα τελέσει γάμους αλλά αυτη τη στιγμή δεν μπορεί να το κάνει ετσι και αλλιως μιας και ειναι ακυροι οπότε ειπε θα προσπαθήσει να παψουν να ειναι
    2. για τις παρελάσεις ηθελε να πει οτι οπως θα εδινε την αιγίδα και την άδεια χρησης πλατεία π.χ για το φεστιβάλ μπύρας γιατι οχι και για γκει παρέλαση εχει δηλαδή σημασία που δεν τα διαχωρίζει
    μακάρι να βρεθει καποιος να κανει και μια τετοια γιορτη στην πολη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ pisoglendis

    Eίναι σημαντικό ότι επιτέλους βγαίνει κάποιος δημοφιλής του "προοδευτικού" πολιτικού χώρου και θέτει αυτά τα ζητήματα στο δημόσιο διάλογο. Γιατί μέχρι τώρα το μόνο που έλεγαν όλοι αυτοί είναι ότι η κοινωνία "δεν είναι έτοιμη". Σε αυτό θα συμφωνήσω.

    Στο ότι δεν τα έχει μελετήσει ιδιαίτερα αλλά μια χαρά του έχει κάτσει μέχρι τώρα το πιο "αιρετικό" προφίλ που έχει χτίσει, φαντάζομαι σε αυτό θα συμφωνήσεις κι εσύ.

    Όσο για το Pride σίγουρα θα βρεθούν πρόθυμοι, πόσο μάλλον που θα υπάρχει και το "τυράκι" της αιγίδας του Δήμου. Η Αθήνα έχει Pride εδώ και έξι χρόνια, πόσο θα αργήσει η Θεσσαλονίκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Stewie καλη επιτυχια στο μαθημα σιγα μωερε μη συγχυζεσαι
    παντως υπαρχουν πολυ ομοφοβικοι οντως και δε ξερω αν ο κανακης ειναι τελικα
    αλλα μη γινομαστε και μεις ετεροφοβικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. pisoglendis ευχαριστω που επισκεφθηκες το μπολογκ μου, και ειμαι σαυτη τη κατευθυνση και γω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δεν είμαι ετεροφοβικός,επειδή ο Κανάκης είναι λέρα και έχει ντυθεί με το μανδύα του προοδευτικού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @ Λαγωνικό,
    Συζηταμε δεν μαλωνουμε...
    Βγηκε λοιπον, ο Κανακης, και ειπε για την συνεντευξη που εδωσε σε ιστοσελιδα, την οποια και δημοσιευσε ο pisoglendis, και ακουγεται πολυ καλη. Τωρα αυτο που δεν καταλαβαινω εγω και παρακαλω ας μου το εξηγησει καποιος, αν, ας πουμε, πραγματικα καποιος ειναι υπερ των gay "για να προωθησει την καριερα του", πρεπει να γυρισουν οι gay εναντιον του; Δεν το καταλαβαινω αυτο...
    Ποιο ακριβως ειναι το προβλημα, οτι οι gay δεν εχουν δικαιωματα, ή οτι ο Κανακης κανει λεφτα με την εκπομπη ή με συνεντευξεις;
    Ξεκιναμε ας πουμε να ζηταμε gay δικαιωματα, και ξαφνικα γυριζουμε και λεμε σε ατομα να σωπασουν να μιλανε υπερ των gay γιατι λεει... κανουν λεφτα...
    Αυτο ακουγεται σχιζοφρενικο...
    Ακομα δεν μπορω να το χωνεψω...
    Ο Κανακης δεν ειναι πολιτικος να σε κοροιδεψει για να σου παρει την ψηφο και να σε χ..σει κι απο πανω!
    Με πιο απλα λογια...
    Η εκκλησια ρεζιλευει τους gay.
    O Κανακης ρεζιλευει την εκκλησια, η οποια ρεζιλευει τους gay.
    Και μετα αρκετοι gay στρεφονται εναντιον του Κανακη, επειδη κανει λεφτα χρησιμοποιοντας τους gay...
    Ακομα δεν μπορω το χωνεψω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτο που γινεται στην Ελλαδα με τους gay ειναι κατι το απιστευτο...
    Δωστε προσοχη για μισο λεπτο...
    Κατεβαινουν ανοικτα gay υποψηφιοι στις εκλογες, και Ελληνες gay δεν τους ψηφιζουν γιατι... ο καθενας εχει το λογο του...
    Βγαινει ο Σεργιανοπουλος να πει δημοσια οτι ειναι gay, και οι υπολοιποι gay τον σνομπαρουν, και λενε οτι... το κανει για λεφτα...
    Βγαινει ο Δημαρχος Θεσσαλονικης να πει ενα-δυο λογια υπερ των gay, και οι gay τον κατηγορουν οτι... το κανει για να προωθησει την πολιτικη του καριερα...
    Βγαινει ο Κανακης και ρεζιλευει την εκκλησια η οποια εξευτελιζει τους gay, και οι gay αλλη μια φορα σνομπαρουν λεγοντας οτι το κανει για τα λεφτα...
    Αυτα ειναι να τα πεις σε αλλες gay κοινοτητες σε αλλες χωρες, και να μεινουν με το στομα ανοικτο...
    Και ας μην τρεξουν μερικοι να πουν οτι... "δεν μας νοιαζει εμας τι γινεται σε αλλες χωρες, εμας νοιαζει τι γινεται εδω" και αλλες τετοιες μπουρδες... γιατι καθε δευτερολεπτο οταν μιλανε για gay δικαιωματα αναφερουν τι εγινε στην Αγγλια, γερμανια, Αμερικη, Ισπανια, κλπ. και ζητανε το ιδιο να γινει και στην Ελλαδα...
    Απ οτι φαινεται δυστυχως στην Ελλαδα οι gay ενδιαφερονται περισσοτερο αν ο Κανακης και ο Σεργιανοπουλος κανουν λεφτα μιλωντας περι gay, παρα για τα gay δικαιωματα...
    Κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ephemeron εχεις τελικα πολυ δικιο, και γω στην αρχη , αρχικη σκεψη για τον φωτη ηταν αυτο αλλα μετανιωσα που την εξεφρασα ,εχεις δικιο
    μονο στην ελλαδα εχουμε μαθει να σκεφτομαστε ετσι
    κανεις δε μπορει να κατηγορησει μπουταρη , τωρα πια εκλεχθηκε δε το κανε πριν, οσον αφορα το κανακη, εμενα μου ειναι αδιαφορος αλλα δεν εχουν κατσει πολυ να γραψουν κειμενα για γκεης
    κατι ισως δειχνει αυτο
    αυτος την καριερα του τηνν κανει με μεγαλο στρεητ κοινο
    γιατι να υποστηριζει τους γκεη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Σεργουλόπουλος, όχι Σεργιανόπουλος. Ο Σεργιανόπουλος είναι μακαρίτης.

    Ασωτε όταν λες ότι "υποστηρίζει τους γκέι" εννοείς με σκετσάκια όπως αυτά εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. σεργουλοπουλος οντως εχεις δικιο, ισως επειδη Ephemeron δεν μενει ελλαδα το μπερδεψε
    εδω τον μπερδευουμε εμεις
    οσον αφορα τον κανανη και την παρεα του, τα βιντεο αυτα ειναι ενα καθαροαιμο στρεητ χιουμορ για τους γκεη, ε και?????
    Ε και?? καταρχας στο τρτιο σατυριζει τον εαυτο τον εαυτο του εγω γελασα και μαυτα
    ισως εχουμε αλλο χιουμορ
    δεν τον θεωρω επικυνδινο, κατι αλλους θεωρω πιο επικυνδινους και ομοφοβικους που κανουν σατυρα και εχουν μεγαλυτερη επιρροη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Συγνωμη για το λαθος μου...
    Σεργουλόπουλος, και όχι Σεργιανόπουλος, σωστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @Ephemeron αν είναι να πάω να ψωνίζω και απο τον χασάπη της γειτονιάς μου επειδή είναι gay άσχετα αν το κρέας του είναι ληγμένο,να βλέπω όλες τις ομοφυλοφιλικές ταινίες άσχετα αν κάποιες είναι εντελώς μάπα,και να πηγαίνω μόνο σε gay μαγαζιά.
    Κάνεις αυτό για το οποίο με κατηγόρησε πιο πριν ο άσωτος λανθασμένα.
    Δεν μπορούν όλα να περιστρέφονται γύρω απο τη gay σεξουαλικότητα και τα gay δικαιώματα.Ούτε την ελευθερία μπορείς να την κοιτάς σε κομμάτια όπως πιστεύεις εσύ!Και το πιστεύεις αυτό διότι στο βωμό των gay δικαιωμάτων καταργείς την ελευθερία του λόγου και της άποψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή