Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ποστ να το κανει ο θεος

Αγαπητο μoυ ημερολογιο
ο Παγκαλος μ εκνευριζει  με τις δηλωσεις του οτι τα φαγαμε μαζι, διοτι σορρυ παγκαλε μου εγω δεν εφαγα τιποτα μαζι σου δε θα προλαβαινα κιολας απ οτι μπορω να κρινω
Οι , φωτης & μαρια γρηγορα να παρουν συνταξη , δεν εχουν τιποτα  καινουργιο να πουν και τα διαφημιστικα σποτ για την εκπομπη τους ειναι τοσο χιλιοειπωμενα, ποιος του βλεπει? και αυτο το χιουμορ απο μια μετρια που προσπαθει να το παιξει γκομενα και ενα 50 αρη που παλιμπαιδιζει ...,ελεος!
O  Κακλαμανης  δεν εχει να δωσει κατι αλλο στο Δημο, δηλαδη οχι οτι εδωσε και τιποτα , και μετα απο την κινηση να φερει συμβουλο τον Ψινακη-εχεις ταλεντο- δειχνει οτι ο ανθρωπος ειναι αδιστακτος , θελει την εξουσια του δημου, Η αθηνα επι των ημερων του ειναι η ασχημοτερη και πιο αφιλοξενη απο ποτε
Παρακαλω εσεις που ψηφιζετε Αθηνα καντε κατι να φυγει
Πρεπει καποιος να του πει οτι Η αθηνα δεν ειναι η καριερα του  Ρουβα για να την στυσεις οπ σορρυ λαθος ορθογραφικο στησεις ηθελα να γραψω, δε χρειαζεται ψινακηδες που δεν μενουν καν στο κεντρο ,
To twitter δε το συμπαθησα και ποτε αλλα η Αννα βισση το συμπαθει πολυ αφου καθε λιγο και λιγακι ενημερωνει τους θαυμαστες της τι κανει του τυπου  
Love this cloudy day in Athens....off for a bike ride then some singing...!









μετα το βιντιου αυτο βριστε οι βισσικοι και μη,,,το χω χασει λιγο ε  χαχαχα
αντε καλη βδομαδα  

17 σχόλια:

  1. ναι.. ναι.. "εδώ τα καλά χαλασμένα αυτιά"! με ζήτησε κανείς??

    το τουίτερ ποτέ δεν το συμπάθησες αλλά για να ξέρεις τι γράφει η αννούλα η βίσση ανά πάσα ώρα και στιγμή σημαίνει οτι έχεις!
    ε.. τότε ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ?

    ΠοΛυ ΩρΑιΑ τα λες.. όμως μαζί με τον φώτη και τη μαρία, θεωρώ πως και άλλοι πολλοί πρέπει να πάνε στο σπίτι τους! κάτι τύπου "μανωλίδου" που και μόνο που ανοίγει το στόμα της και ακούω αυτή την άθλια φωνή "νιαρ - νιαρ", κλείνω την τηλεόραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά έριξα το απίστευτο γέλιο με την ανάρτηση σου!!

    Χαρά στην υπομονή σου με το ψυγείο, θα το είχα καταστρέψει ήδη!!

    Συμφωνώ για το δίδυμο και για πολλούς άλλους!!

    τα σέβη μου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εν μέρει έχει δίκιο - εκεί φύγαν τα περισσότερα χρήματα και εξακολουθούν να χάνονται. αλλά πρώτον δεν τα φάγαμε όλοι μαζί - και δεύτερον, αυτό που επειδή ομολογεί την συνενοχή του θεωρεί ότι αθωώνεται κιόλας μου τη σπάει.
    (αν ξαναβγεί ο κακλαμάνης στην αθήνα οι αθηναίοι θα είναι άξιοι της κακιάς τους μοίρας, έλεος!!)

    καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πάγκαλος έχει θράσος: λέει "μαζί τα φάγαμε", δηλαδή από τη μία κατηγορεί τους πολίτας ότι τα έφαγαν και από την άλλη ομολογεί το φάγωμα από τους πολιτικούς. Η ομολογία είναι απόδειξη ότι το έκαναν, πάει και τελείωσε. Η κατηγορία όμως δεν είναι απόδειξη. Μπορεί να είναι απλή συκοφαντία.
    Τέτοια ξεφτίλα δηλαδή...
    Όσο για τους υπολοίπους, χαρά στο κουράγιο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με ψυγείο μπορώ να σε βολέψω έχω 2 στο γκαράζ,για το φαγοπότι με τον Πάγκαλο, που τα φάγατε μαζι δεν μπορώ να κάνω κάτι!! μονοφαγά ε μονοφαγά,μα ούτε ένα αστακοπόδαρο? τίποτα ? σε αφήνω με τις τύψεις σου καλό βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O πανικός μοιάζει ασυνάρτητος...
    αλλά είναι δομημένος...
    Ψυθιρίζει... προτάσεις... σκέψεις... άσχετες... που όμως δένονται μεταγλωσσικά μεταξύ τους...

    Κουράγιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό είναι όντως ποστ.

    υπογραφή: Θεός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βλέπω θίγεις το μέγα θέμα, Άννα Βίσση- Δέσποινα Βανδή...
    Γενικά λόγω των τραγουδιών της τελευταίας πάντα πίστευα πως είναι ολίγον τι άφωνη... Μέχρι που την άκουσα πέρυσι το καλοκαίρι σε συναυλία της να λέει Θαλασσινό και το "Όλα σε θυμίζουν". Όχι πως ενθουσιάστηκα, αλλά της αξίζουν καλύτερα τραγούδια γιατί φωνή, έχει. Και η μία και η άλλη πάσχουν από προσκόλληση σε συγκεκριμένους δημιουργούς που δεν νομίζω πως έχουν τα τους προσφέρουν κάτι καινούριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kat ελα ντε γιατι εχω χαχαχα ολο μπαινω και μπερδευομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προφανως δε καταλαβατε εχω ενα ζνννν στα αυτια μου σα ψυγειο εγω φταιω δε το διατυπωσα σωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. akanonisti
    ασυναρτητος οπως τα λες
    οπως ακριβως ολα μεσα στο μυαλο μου αυτο το καιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Κακλαμάνης αποδείχθηκε σίγουρα χειρότερος και του Καγκελόπουλου! Το twitter δεν το συμπάθησα και δεν πα να γράφει και ο Brandon Flowers δεν αλλάζω γνώμη. Έτσι κι αλλιώς ακόμη και να γράφει, εδώ θα τον έχω; Χαχαχα!!

    Όσο για τη Jazz εκτέλεση του "Στα έδωσα όλα"...ασχολίαστη. Ας πάνε στο Γιώργη Χριστοδούλου να τους πει πως κάνουν μια διασκευή της προκοπής. Το All alone am I...απλά δεν το σκότωσε...μη λέμε ότι το τραγούδησε και καλά. Τα δε αγγλικά της είναι για τρελά γέλια!!!

    Τις καλησπέρες μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια χαρά πόστ είναι,Για τον Κακλαμάνη συνφωνώ απόλυτα,να φύγει μήμπως και βρεθεί κανένας να καθαρίσει αυτή τη πόλη!!!!
    Καλή Βδομάδα!!!
    Την Καλησπέρα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλησπερίζω αυτό το μπλογκ και σου λέω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω πρωινά και δεν βλέπω πρωινή ζώνη. Α τον Φώτη και την Μαρία τους έκανα unfollow.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μέγα λάθος αγαπητέ μου!! Μη βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα...
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή