Κυριακή 2 Μαΐου 2010

μια συγνωμη στην Αφροδιτη (της Μηλου)

εχουν και οι γερμανοι τις εμμονες τους 


μια απ αυτές είναι η Αφροδίτη της Μήλου σε όλες τις στάσεις... τελικά
συγνώμη Αφροδίτη για την έλλειψη αισθητικής και φαντασίας των γερμανών και συγγνώμη που εμείς οι ελληναραδες φτάσαμε άδω σ αυτό το σημείο και κάνεις δε μπήκε φυλακή απ αυτούς που τα φαγάνα όλα
καλά να πάθουμε και ας προσέχαμε
κανεις αλλος θα ζητησει συγνωμη?
λεω μηπως και ζητησει κανεις απ αυτους που τα πηρανε? απ αυτους που εξακολουθουν στη βουλη να παιρνουν παχυλους μισθους και δεν εχουν τσιπα.


8 σχόλια:

  1. Αυτά τα ζώα το μόνο που κάνουν είναι, να έχουν πιεί το αμίλητο νερό.
    Καλώς σε βρήκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalos se vrika bear
    takis? oxi den exo nevra apla varethika sixathika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτό είναι,μας έχουν κάνει απλά να έχουμε σιχαθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πες τα χρισοστομε....μετα σου λεει ευρωπαικη νοοτροπια...ενας καλλιεργημενος ανθρωπος θα ειχε την ευαισθησια και το τακτ να καταλαβει πως τετοιου ειδους λαικισμοι δε χωρανε με τετοιους καιρους.ο αρχαιος πολιτισμος εξαλλου της χωρας μας ουδεμια σχεση εχει με τους πολιτικους και γενικα την πολιτικη του σημερα.ας αφησουν την αφροδιτη ησηχη και ας μη προκαλουν τον κοσμο...φανηκε εξαλλου οτι τα μμε αυτο θελουν αφου φαγωθηκαν οτι θα κοπει ο 14 15 μισθος και απο ιδιωτικο τομεα τελικα αποδειχτικε πως δεν συζητηθηκε κατι τετοιο...αν δεν τα διαδιδανε αυτα για να τρομοκρατισουν το κοσμο τοτε γιατι;αισιχτιρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kai pou ta leo mas exoun grammenous
    kamia xora kali na tin kanoume? any ideas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι νόμιζες βρε Άσωτε; Μόνο ο Λαζόπουλος θα είχε εμμονές με τη Ντενίση; Χαχα!

    Όσο για τα λαμόγια στο Σύνταγμα...ας αναλογιστούμε απλά το μέγεθος και της δικιάς μας ευθύνης ανεξαιρέτος. Το σύστημα δεν αυτοσυντηρείται αγαπητέ μου! Το έλλειμμα...ΟΛΟΙ μας το φτιάξαμε, ΟΛΟΙ μας το εξελίξαμε...και σίγουρα ΟΛΟΙ μας το συντηρήσαμε. Μη πέφτουμε από τα σύννεφα...και κυρίως αν αγανακτούμε...ας αγανακτούμε και λίγο με τους ίδιους μας τους εαυτούς. Λίγη αυτοκριτική...δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή