Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

σαγαπω μαγαπας ( ειναι η Coula και ειναι καλα)

Η Coula  ειναι από τα πλάσματα του πλανητη μπλογκ που πραγματικά χαίρομαι να διαβάζω, η τελευταία συνέντευξη της  στην  Ginger μ έκανε να θυμηθώ τη δική μου , πριν μερικές μέρες την οποία κα είχα ξεχάσει να κάνω ποστ γιατί έτρεχα με διάφορα θέματα .


 Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την  Coula και την Ginger αλλά και τόσα αλλά παιδια που γνωρίζω  καθε μερα μεσα απο τον γραπτο τους λογο, και ξερουν αυτοι ποιοι ειναι.


Σας ευχαριστω γιατι με σας μαθαινω νεες μουσικες, διαμορφωνω &  αλλαζω γνωμες, παθιαζομαι , γελαω & συγκινουμαι,και γραφω οτι μου κατεβει γλυτωνοντας τον ψυχιατρο στη τελικη

Και επειδη εχω δεχθει κατα καιρους επιθεσεις απο καποιους ανωνυμα παντα,  σ οποιον αρεσουμε οι υπολοιποι ας φανε τη σκονη μας


Αυτος ειναι ο πλανητης  μας και οτι και να κανουν εμεις θα γραφουμε λαθη και σωστα  , με χαλια συντακτικό η όχι,

αλλά με σωστό "συντακτικό  & γραμματικη ψυχής και καρδιάς"


Αυτό το υπέροχο πλάσμα , που άνετα θα ηταν ηρωίδα από την ομώνυμη σειρά αλλά κι από άλλες όπως οι" απαράδεκτοι", "τα εγκλήματα","οι τρεις χάριτες" (στην περίπτωση της θα ταν και οι 3, με τον χαρακτήρα της) μας δίνει την ευκαιρία να "δούμε" τους αγαπημένους μας bloggers κι αλλιώς αλλά και να γνωρίσουμε κι άλλους που πιθανα δεν ξεραμε, και υπαρχουν τοσοι "ποιητες"εκει εξω..



διαβάστε ένα μέρος της δικής μου συνέντευξης  αν αντέχετε και δε βαριέστε


 Η επιστροφή του Ασώτου


Η επιστροφή μου από τις διακοπές συνταίριαξε με την επιστροφή του Ασώτου γιου. Ο ένας και μοναδικός και λατρεμένος Άσωτος γιος κάνει δυναμικό come back εδώ στο Δέκα πλην Ένα και μας μιλάει για όσα δε μίλησε στη προηγούμενη συζήτηση μας. Το πιο ρομαντικό πλάσμα του κόσμου, το πιο εύσθητο μουσούδι, το πιο γούτσου γούτσου ον, ξανά μαζί μας! Είμαι περήφανη που έχω κάτσει στο ίδιο τραπέζι κι εχω πιει καφέ μαζί του. Η οικειότητα μεταξύ μας υπήρξε εμφανής από τη πρώτη στιγμή. Χωρίς μισόλογα, ομολογώ πως αν ήταν ανάγκη να παντρευτώ κάποιον αυτός θα ήταν ο Άσωτος γιος για έναν μόνο λόγο, είναι ο πιο αυθεντικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Και ο πιο σέξυ. :))) Ας τον απολαύσουμε για ακόμη μια φορά!

_____________________________________

1) Coula: Πως ήταν το Καλοκαίρι σου; Τι κρατάς και θα θυμάσαι με αγάπη; Τι πετάς;



Ασωτος γιος: Το καλοκαίρι μου ήταν κουραστικο, και διαφορετικό, πιο πολύ άγχος γιατί η εποχή έχει αλλάξει, τίποτα πια δεν είναι το ίδιο, και τίποτα πια δεν είναι δεδομένο. Κρατώ κάποια βράδια με αλκοόλ στο κήπο διπλά στη θάλασσα και τα γέλια μας, τίποτα άλλο.



2) Coula: Γιατί έχεις τέτοιο κόλλημα με την Αλεξία και τον Κωνσταντίνο Βήτα;



Ασωτος γιος: Έχω κόλλημα με την Αλεξια γιατί είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για μένα, την θαυμάζω γιατί είχε το θάρρος να αλλάξει τη ζωή της όλη, χωρίς πολύ θόρυβο, και ακολούθησε το όνειρο της, έχει απίστευτη φωνή και μου χει δώσει κάποιες συμβουλές που θα τις θυμάμαι πάντα, είναι απίθανος άνθρωπος, όταν μιλάς μαζί της γεμίζεις αγάπη.

Με τον κβητα γνωριζόμαστε από τότε που ήμουν 20, χορεύαμε στα ίδια κλαμπ, τριγυρνούσαμε στις ίδιες γειτονιές, λίγο πολύ τα τραγούδια των Στερεό Νόβα είναι σαν βιογραφικά και για μένα. Είναι ποιητής για μένα.



3) Coula: Τι απαντάς σε αυτούς που σε θεωρούν ποιοτικό κουλτουριάρη και σε αυτούς που σε θεωρούν το ακριβώς αντίθετο;



Ασωτος γιος: Όσοι με θεωρούν ποιοτικό κουλτουριάρη άμα με ξαναβρίσουν ποιοτικό, θα τους κάνω ποστ χαχα. Μακριά από μένα η ψευτοκουλτουρα. Εγώ απλά ακούω και διαβάζω ό,τι μου κάνει κλικ στη ψυχή. Από Άννα Βίσση μέχρι Χατζιδάκι. Αν κάτι με συγκινεί θα το ακούσω, θα το δω στο σινεμά αν είναι ταινία.



4) Coula: Ο έρωτας κρατάει για πάντα; Πόσο έχει επηρεάσει έναν άσωτο γιο;

η συνεχεια στο μπλογκ της  δεκα πλην ενα


 Και για να γελασουμε λιγο για μας τα χουν πρηξει με την χρεωκοπια
βρηκα ενα ανεκδοτο που μου παν χτες σε μια εκθεση φωτογραφιας πολυ εξυπνο
Στην Αφρικη
μια  αφρικανα μανα λεει στο παιδι της, που δε θελει να διαβασει το μαθημα του
παιδι μου διαβασε ολο το μαθημα
ακουσα πως στην ελλαδα  υπαρχουν παιδιαδεν εχουν βιβλια στο σχολειο