Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

χαρουμενα ζεστουγεννα

έβγαλε λίγο αεράκι και ελπίδες φτερούγισαν  ολόγυρα στις γειτονιές  σαν μεθυσμένες πυγολαμπίδες (σικ!) ότι ο χειμώνας μπορεί να έρθει αυτή τη χωρα, σαυτη  τη πόλη με τα στολισμένα μαγαζιά και στολισμένα σκουπίδια στους δρόμους.
Ναι έρχονται Χριστούγεννα το βλέπω στις βιτρίνες των μαγαζιών που απόμειναν ανοιχτα, και στα πολυκαταστήματα, δε το βλέπω όμως σαν ενέργεια στο κόσμο, δε το βλέπω στους δρόμους...
Θέλω να κάνει κρύο λίγο, να βάλουμε κάνα χειμωνιάτικο, να ανάψουν τα καλοριφέρ, να βάζω την απλώστρα με τα βρακιά και τις πετσέτες διπλά στο καλοριφέρ να μυρίζει όλο το σπίτι μαλακτικό
Έχω και γω τα φετίχ μου, ένα απ αυτά είναι να μυρίζει το σπίτι φρεσκάδα μαλακτικού , βέβαια μόνο η μάνα μου το καταφέρνει τελεία αυτό.
Το άλλο φετίχ είναι να μυρίζει το σπίτι κοτόπουλο στο φούρνο μεσημέρι Κυριακής πωπωπω!
Άντε  να χειμωνιάσει... αν υποψιαστώ πως θα λέμε καλή χρόνια με κοντομάνικο και κοκτέιλ καλοκαιρινά θα  εκνευριστώ!
Τώρα ακούω τον καιρό και λέει θα χαλάσει,,, άντε ντε μακάρι.
Άσε το άλλο πλησιάζει  ονομαστική εορτή, άλλος ένας τρόμος πάνω από την πόλη.
Ονομαστικές εορτές ένα πιστολά στο κρόταφο "γέλα γιορτάζεις, είσαι ευτυχισμένος".
Τις βαριέμαι, πρέπει να πάρω γλυκά πρέπει να λέω ευχαριστώ στο κάθε πικραμένο που επειδή βαριέται σου στέλνει τυπικό σμς, στη θεια Ευτέρπη που σε θυμήθηκε για πρώτη και τελευταία φορά μέσα στη χρονιά, στην διαχειρίστρια, στον τύπο από το γυμναστήριο που απλά ξέρει το όνομα σου.
Έχω θέμα το ξέρω ενώ όλοι πάτωνε τη σκούφια τους για λίγη σημασία και μια ευχή και γη βαριέμαι και δε θέλω να βγω για φαγητό με φίλους μέταλλα θα βγω για να το παίξω λίγο "νορμάλ" , να μου κάνουν δώρα και να λέω "...ευχαριστώ, να στε καλά, επίσης μονό υγεία όλα τα αλλά..."
 υγ δεν εχω στολισει ποτε δεντρο  χριστουγεννιατικο,και ουτε θελω,  ποσες συνεδριες χρειαζομαι γιατρε?